+36 20 945 1544 toronto.gipsz@gmail.com

Kapcsolatok

Cégünk 1994-ben alakult, azóta vállal gipszkarton szerelési munkákat. Bő három évtizedes hazai, valamint több éves kanadai tapasztalattal rendelkezünk.

 Állmennyezetek, gipszkarton válaszfalak, gipszkarton előtétfalak, dobozolások, polcok, beépített szekrények, rejtett világítások, és minden ami gipszkartonozás, csak a kreativitás szabhat határokat. 

Elérhetőségeink

Telephely

Ménfőcsanak

}

Elérhetőség

H-P: 08:00-18:00

v

Kapcsolat

torontogipsz.hu
+36 20 945-1544

+36 20 945 1544

Várjuk hívását/üzenetét.

Elképzelésének csak a kreativítás szabhat határokat.

Kapcsolatok

A gipszkarton típusai:

 

  • Normál lapok: környezetbarát anyagból készült, kartonpapír burkolattal ellátott anyag.
  • Impregnált gipszkarton: kis nedvszívó képességű anyag, amely adalékanyagok alkalmazásával valósítható meg.
  • Tűzálló gipszkarton: tűzvédelmi előírásoknak megfelelő, szintén alacsony nedvszívó képességű anyag.
Mikor használhatunk gipszkartont?

Gipszkartont használhatunk a vezetékek elrejtéséhez, hang-, és hőszigeteléshez, különböző belsőépítészeti megoldások megvalósításához. A legnagyobb előnye a gipszkarton válaszfalaknak, hogy sokkal egyszerűbben felhúzhatók, mint egy téglafal.

Mivel burkolhatjuk le a gipszkartont?

Jó hír, hogy a felhúzás után, azonnal festhetjük, csempézhetjük, tapétázhatjuk. Könnyen dolgozhatunk vele, milliméter pontossággal vágható és alakítható.

Mire jó még a gipszkarton?

Gipszkarton lapok segítségével már meglévő falfelületek hő-, és hangszigetelése is kivitelezhető, ha a falfelület és a karton közé szigetelőanyagot helyezünk el. A gipszkarton egy másik felhasználási lehetősége az álmennyezetek építése. A legtöbb esetben a belmagasság csökkentése, ezáltal a fűtésköltségek csökkentése a cél, de elrejthetjük a vezetékeket, berendezéseket is.